Fiţi şi voi îndelung răbdători, întăriţi-vă
inimile, căci venirea Domnului este aproape.
Iacov 5:8

 

Special Announcement 

Iubiti frati si surori,

In zorii zilei de astazi, 10 Octombrie, 2017, la virsta de doar 63 de ani, in mod neasteptat, fratele Costel Lungu a incheiat calatoria pe acest pamint, ca sa fie acasa la Domnul, pe care L-a iubit si L-a slujit cu atita drag.

Va chem sa sustinem in rugaciune, pe mamica fratelui Costel care locuieste in Romania, in orasul Bacau si are virsta de 90 de ani.

Acum cind durerea despartirii de sotul, taticul si bunicul Costel, este adinc resimtita de intreaga familie, suntem datori sa purtam pe brate de rugaciuni, pe sora Gabriaela, sotia indurerata a fratelui Costel si pe Anca si Andrei, fica si fiul lor. Cerem de la Domnul mingaiere si sprijin pentru ei si pentru toti cei apropiati lor in aceste momente de intristare.

Cu totii raminem marcati, de plecarea fulgeratoare dintre noi a fratelui nostru drag, care impreuna cu sora Gaby, sotia dinsului, au raspuns chemarii la mintuire, aici in Biserica noastra si in anul 2005 au marturisit public credinta lor in Domnul Isus, la frumosul botez Nou-Testamental, pe care l-am celebrat in vara aceea, in apa fluviului Columbia.

Vom simti cu totii lipsa fratelui Costel din serviciile de inchinare ale Bisericii si ne ramine ca placuta aducere aminte, tandretea lui, zimbetul lui cald, precum si chipul blind al fratelui nostru. Cind fratele Costel a inteles planul de mintuire prin Jertfa Mintuitorului, a avut o intoarcere radicala la Domnul si de atunci incoace a umblat cu toata seriozitatea si credinciosia pe urmele pasilor Blidului Pastor.

Serviciul de priveghi va avea loc Vineri, 13 Octombrie, de la ora 7:00 PM, la Biserica Baptista Romana din Portland, 10115 SE Stanley Ave. Portland, OR 97222.

Serviciul de inmormintare va avea loc Duminica, 15 Octombrie, la ora 11:00 AM, in orasul Seattle, statul Washington.

 

Va doresc la toti sanatate si multe binecuvintari,

Nelu Brisc

Repetitiile Homecoming
Incepand cu prima Duminica din luna Octombrie, in fiecare Duminica seara de la ora 8:00 PM, vor avea loc repetitiile corului. Homecoming. Corul acesta face pregatiri pentru a lauda pe Domnul in Duminica din 26 Noiembrie. Toti cei ce aveti voci de cantat sunteti asteptati sa slujiti in aceasta formatie muzicala. Fie binecuvintarea Celui Preainalt si peste aceasta frumoasa lucrare.

Cursuri de caticheza
In fiecare Duminica, de la ora 9:30 AM, au loc cursurile de caticheza pentru noii candidati de botez. Boezul Nou-Testamental va avea loc in Duminica din 12 Noiembrie, in cadrul serviciului de dimineata. Rugam pe Domnul sa lucreze cu putere in cit mai multe inimi, asa incit sa avem si in acest an un seceris bogat.

Orchestra
Orchestra face repetitie la ora 5:00 p.m. duminica Oct. 08 pentru programul de seara.

Operation Christmas Child

Operation Christmas Child shoeboxes will once again be gathered in our church starting October 8 – November 4. Pack a shoebox with school suppies, hygien iteams and toys for children worldwide who have never received a gift. Donations will be excepted in the hall for those who would like the youth to pack a shoebox for you. Shipping cost $9 this year. Candy or toothpaste are no longer permitted through airport customs.

Jesus said, “Let the little children come to me, and do not hinder them, for the kingdom of heaven belongs to such as these.”

Cutiile de incaltaminte cu jucării vor fi din nou adunate in biserica noastra din 8 octombrie până in 4 noiembrie. Le puteți umple cu materiale școlare, obiecte de igienă și jucării. Pentru cei care doresc să doneze tineretul va împacheta o cutie de jucării din partea ta. Poți să donezi la intrarea din față. Transportul costă 9 dolari în acest an. Bomboanele și pasta de dinți nu mai sunt permise prin vama la aeroport.

Matei 19:14 14 Şi Isus le-a zis: „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei”