21 Mai 2017

Tinerii vor fi „Biserica de maine” numai dacă sunt „Biserica de azi”

Samy Tuțac

 

Slujire muzicală la Convenția de la San Francisco, 2017

La Convenție sunt invitați toți cântăreții din bisericile noastre. Slujirea lor este în formațiile muzicale ale Convenției (orchestră, cor mixt, cor de tineri). Îi rugăm să se pregătească repetând repertoriul care deja a fost alcătuit. Am postat și pe site-ul RBA (www.baptisti.org) această invitație și acolo este postat și link-ul de unde pot lua partiturile acestui repertoriu. Vă mulțumesc pentru colaborare și sprijin. Domnul nostru să vă dea o duminică plină de har și dragoste în slujirea turmei sale! Pastor Sorin Sabou

 

YOUTH

Castaniada/Rejoice 2017 is just one week away!

Also, the youth is having a meeting this Sunday after the evening service for about 10 minutes. This meeting is for everyone who is attending Castaniada (as well as parents) in order to make sure everyone is fully informed. God bless!

“Teach me to do your will, for you are my God; may your good Spirit lead me on level ground.”   Psalm 143:10

Scoala Biblica Duminicala

Mai 21 Titlu: Dragostea care iarta; (Forgiving Love)

Versetul de aur: Iona 3:10 Texte: Iona 3; Naum 1 – 3.

Dragostea care iartă a lui Dumnezeu a fost în vigoare pentru Ninive, dar și pentru Iona însuși. Dumnezeul Bibliei este Dumnezeul celei de-a doua șanse, iar Iona a primit-o. Cuvântul Domnului a venit a doua oară la Iona. Chiar dacă Iona era un profet reticent care nu avea dragoste care iartă în inimă (evident în lecția de săptămâna viitoare), el se îndrepta spre Nineve. Dar, fără îndoială, a fost șocat de pocăința cetătii și acceptarea iertării lui Dumnezeu de către Nineveni. Uneori, spre deosebire de ceea ce am putea crede, oamenii se vor încrede in Dumnezeu (Exod 4: 29-31; Fapte 16:34). Poate că Iona 3 ne dă o formulă pentru iubirea care iartă.