Fără Hristos nu există mântuire

Raport de misiune 2

Trei tinere din biserica noastră răspund chemării la misiune internațională (pg. 3) 17-25 of June 2017 Naomi, Tammy, Stephanie: “God has opened a door and given us an opportunity to serve in the poor, underdeveloped countries of Dominican Republic and Haiti”.

Anul acesta tabăra de vară a Asociației tineretului RBYA va avea loc la Hesperus Baptist Camp in Durango, Colorado în perioada 17-22 iulie. În fiecare an, această tabără oferă un timp de reînnoire spirituală, pocăință și apropiere de Dumnezeu pentru mulți dintre tinerii bisericilor noastre. Anul trecut, 13 tineri l-au primit pe Domnul Isus și mulți alții și-au întărit relația cu Dumnezeu la tabăra din Colorado. Anul acesta ne rugăm și ne așteptăm la experiențe similare. Tema taberei de anul acesta este: Urmărind sfințenia într-o lume căzută.
În afară de studiu biblic, părtășie și închinare, la tabără avem multe activități specifice ca drumeții, diferite activități sportive, jocuri de grup și multe altele. Tineri din multe biserici ale asociației s-au înscris deja. Avem tineri din Chicago, Pennsylvania, Atlanta, Texas, Arizona, California și Canada, însă mai avem locuri disponibile.V-aș ruga să anunțați tinerii și părinții din biserici despre această tabără și să-i încurajați și să-i ajutați să participe. Înscrierea se face online la www.rbya.camp. Costul taberei este de $300 pentru o saptămână, ce acoperă cazarea și masa. Dacă aveți întrebări vă rog să-mi scrieți. Cu drag și cu speranța că bisericile noastre se vor bucura de botezuri numeroase în toamnă,
Val Monafu