Church Mission Statement:

We are here to glorify God, to serve one another and to impact our ethnic community and our American society by a faithful proclamation of the Gospel of Christ.

 

Tatăl meu, Billy Graham, a fost întrebat odată: “Unde este Raiul?” El a răspuns: “Raiul este locul în care Isus este și eu voi pleca la el în curând!” În dimineața aceasta, la vârsta de 99 de ani, el a plecat în veșnicie, în locul pregătit de Domnul Isus Hristos – Mântuitorul lumii – pe care el la proclamat de aproape 80 de ani. Ii vom simți lipsa, familia noastră, colegii săi, partenerii credincioși ai misiunii, și întreaga lume. Dar ce bucuros trebuie să fie el, fiind întâmpinat de Dumnezeu Tatăl și împreună cu mama mea în prezența lui Isus, care oferă pacea sufletelor veșnice.

Dar tu? Când vei pleca din această lume știi cu certitudine unde vei petrece eternitatea? Puteți ști asta astăzi. Isus a spus: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu născut, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică” (Ioan 3:16). Cel care mângâie sufletele obosite ne-a dat această promisiune: ” Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.” Ioan 14:1-3