Vă îndemn, fraţilor, pentru Numele Domnului nostru Isus Hristos, să aveţi toţi același fel de vorbire, să n-aveţi dezbinări între voi, ci să fiţi uniţi în chip desăvârşit într-un gând şi o simţire.

1 Corinteni 1:10

 

Adunare Generala Electiva 2018

  • Frățietatea este chemata la rugăciune și post pentru următoarea adunare generala a bisericii. Domnul este steagul nostru, și fie ca numele Lui sa fie ridicat de fiecare membru care va participa, și voia Lui sa fie împlinită. – Propuneri pentru comitetul de lucru al bisericii se fac pana la Februarie 3.

 

  • Adunarea generala este in Martie 3

 

 

Unitatea, o carență periculoasă

Alexandru Fintoiu

De obicei, în viaţă, cele mai bune lucruri se obţin greu. În privinţa unităţii între oameni sau comunităţi, este tot cam aşa. O unitate sau o prietenie adevărată o obţii greu, munceşti pentru ea, lupţi, te zbaţi, încerci să o dobândeşti cu sudoarea muncii tale. Dar se poate pierde foarte uşor.

Dacă ne uităm la politicienii noştrii, vom vedea că nu au reuşit niciodată o unitate adevărată, iar ca să păstrezi aparenţele unei aşa zise legături ideologice între partide e uşor. România are nevoie de oameni uniţi să facă bine, de oameni animaţi de gânduri creştineşti, lipsite de egoism şi orientate către binele celor din jur. Acest lucru nu e un secret, toţi o ştim. Diavolul însă se ocupă cu dezbinarea şi dezintegrarea oamenilor şi a societăţilor. Adoră să transforme omul în gunoi.

Ca să strici o prietenie pentru care ai luptat o viaţă e nevoie de un gând. Doar un gând tranformat apoi într-un cuvânt. Dacă acel gând nu-şi sustrage esenţa din Hristos, totul se năruie. Nu degeaba l-a mustrat Domnul pe Petru când acesta a emis un raţionament contrar voii lui Dumnezeu şi i-a spus că gândurile celui rău nu sunt gândurile lui Dumnezeu.

(continuare in buletin pe pg. 3) —>