Lanţ de post şi rugăciune de 40 de zile

Sunt peste 30 de familii cu copii luati de CPS (Child Protection Service), in diverse tari, care au apelat la noi si cu care suntem in contact. I-am promovat online pentru a le face cazul cunoscut si a obtine ajutor de oriunde.

Desi unele familii au castigat procesul impotriva CPS si chiar au primit copiii inapoi, ne-am dat seama ca pentru celelalte familii nu mai putem avansa pe plan social fara suport spiritual.

Asa ca ne-am gandit si am propus un lant de post si rugaciune de 40 de zile.

Am lucrat cateva luni sa adunam informatiile si sa prezentam pe scurt fiecare caz (30-45s) si am realizat un video de 20min cu text si voce/naratiune care sa fie informativ, ca oamenii sa stie pentru ce si cine se roaga si postesc. Intentia noastra a fost sa transmitem/impartasim acest video in bisericile romanesti cu care suntem in contact si cine este doritor sa participe este mult asteptat.

“Harul si pacea Domnului sa va insoteasca, dragi frati si surori!
Suntem un grup format pe Facebook, avem peste 9.000 de membri si ne-am unit cu scopul de a sustine familiile care ne-au cerut ajutorul pentru recuperarea copiilor rapiti de catre asa-zisa Protectia a Copilului.
Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra sa va alaturati in aceasta lupta, de aceea propunem un lant de post si rugaciune.
Va multumim si dorim ca Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca efortul!”
Cu multa dragoste,  Pro Reintregirea Familiei Group.

“Perioada de post si rugaciune va incepe din 27 februarie. Cei care au pe inima sa se alature, se vor ruga si vor posti pentru victimele “Protectiei Copilului” si pentru distrugerea acestui sistem diabolic. Astfel, vom urmari in tabel perioada de zile ce corespunde initialei numelui de familie. De exemplu, daca ma numesc Popescu Ion, atunci se tine cont de initiala “P” care corespunde intervalului 26-30 martie. Este cu atat mai bine daca putem sa postim si in afara intervalului la care ne incadram conform numelui. Acesta este un grafic propus ca si exemplu, insa fiecare il poate adapta dupa alte modalitati.”

Mai multe detalii despre cazurile pentru care ne rugam le gasim pe pagina de facebook “Parintii Pro Copii.

“Va multumim in numele Domnului Isus si El sa va binecuvinteze pe deplin!”

Data de lant